Wie ben ik?

 

Kristien Baetens

Wat kan ik je bieden?
Ik ben een trainer/begeleider met zorg . Zorg dat het veilig voelt voor jou, zorg dat vertrouwen groeit.  Het is de zachte, invoelende kant in mij, die je kwetsbaarheid bedding geeft en bij wie je mag zijn wie je bent, ook in al je moeilijke kanten.
Ik ben ontvankelijk voor wat is,  in jou, ook voor wat is in mezelf. Vandaaruit geef ik jou tijd en ruimte om in contact te komen met wat er in je leeft, wat je voelt, wat je verlangt. Op deze tocht sta ik naast je, in contact.

Ik ben een trainer/begeleider met passie.Passie voor het leven, voor het authentieke, het natuurlijke, het speelse, het uitdagende van het leven.Het is de dynamische, vurige kant in mij, die de levenskracht in jou graag aanwakkert, die je stimuleert je te uiten op je eigen manier, die je ook kan confronteren als het nodig is.Op die tocht sta ik achter je, in contact..

Ik ben vooral een trainer/begeleider met heel wat levenservaring, door mijn eigen geschiedenis,door mijn eigen proces te gaan, door anderen in hun geschiedenis te begeleiden…

Wat emotioneel lichaamswerk en de reeks die ik aanbied je kan brengen vind je verder op de website.

Mijn geschiedenis

Ik ben een vrouw en moeder van 54 jaar en ik ben tevreden met mijn leeftijd.
Ik ben een Gentenaar maar voel mij een wereldburger.
Ik heb in mijn jonge jaren verpleegkunde gestudeerd en ook 15 jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis gewerkt.
Ik ben ondertussen  getrouwd, twee keer moeder geworden van twee prachtige dochters en dan na 15 jaar huwelijk gescheiden.
Vanaf mijn jonge volwassenheid ben ik mijn eigen weg gegaan in zelfontdekking en persoonlijksvorming. Ik heb verschillende jaren cursussen gevolgd bij PRH en daar ook ‘de opleiding tot levenscoach’ doorlopen.
Ik werk momenteel deeltijds als coördinator leefgroep en gezinsbegeleiding in een centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning en doe dit werk graag.
Ik reis graag, ik dans en lees graag en vertoef liefst in de natuur .Ik leef” in verbinding”.
Ik heb de opleiding ” trainer in emotioneel lichaamswerk” bij vzw NEL voltooid en zet dit nu graag zelf in de wereld.
Vorige lente maakt ik een staptocht van Zuid naar Noord Spanje. Het was een thuiskomen bij mezelf en mijn levensenergie!
Dit brengt mij bij mijn huidige stroom: ‘ lijfwerk in de natuur’